MERÜLJ EL A SONY NETWORKS LENYŰGÖZŐ VILÁGÁBAN, ÉS SZÓRAKOZZ KORLÁTLANUL BÁRHOL, BÁRMIKOR

MOST AZ ÚJ XPERIA 10 ÉS AZ XPERIA XZ3 OKOSTELEFON MELLÉ 3 HÓNAP SONY NETWORKS APP ELŐFIZETÉS JÁR, MELLYEL TÖBB, MINT 350 ÓRA PRÉMIUM TARTALOM KÖZÜL VÁLOGATHATSZ!

AZ ONLINE SZÓRAKOZÁS LEGJAVA

TÖLTŐDJ FEL A SONY NETWORKS APP-PAL

Ismerd meg a Sony Networks app-ot, mely egy prémium és egy ingyenes video-on-demand szolgáltatás különleges egyvelege, ami kedvenc sorozataid és filmjeid mellett további egyedi és szórakoztató tartalmakat tartogat számodra a még teljesebb élmény érdekében. Sőt, ezen kívül az alkalmazással képgalériákat böngészhetsz, megtudhatod az aktuális TV-műsort, és sok más egyéb extra funkciót is igénybe vehetsz.

Sales mobile
OLED
PRÉMIUM TARTALMAK

Prémium regisztrációval az ingyenes címek mellett további, több mint 350 óra különleges prémium tartalomhoz is hozzáférhetsz. Exkluzív kulisszák mögötti videókhoz és saját gyártású műsorokhoz is a Sony Televison könyvtárból, így elsőként láthatod például a Babett Visszavág legújabb részeit is! Nézz be a filmek, sorozatok kulisszái mögé exkluzív videók és galériák segítségével!

OLED
MŰSOROK, MELYEKET CSAK ITT LÁTHATSZ

Számos saját gyártású műsor és sorozat várja a felhasználókat, többek között a 200 első randi aktuális epizódjai, a Carter első évada, a Piszkos Zsaruk évadai, valamint a Stan Lee: A szerencse ára című sorozat

OLED
A TELJESEBB ÉLMÉNY

Hírek, érdekességek, interjúk és kulisszatitkok a teljes körű szórakozás jegyében! Fedezd fel a Sony Movie News-t ahol megannyi izgalmas tartalommal találkozhatsz kedvelt sorozataid és filmjeid mellett!

ÍGY REGISZRÁLJ A SONY NETWORKS APP-BA

EGYEDÜLÁLLÓ SZÓRAKOZÁS, MINDÖSSZE PÁR GOMBNYOMÁSRA

Regisztrálj gyorsan és könnyedén az alábbi lépésekkel!

Sales mobile
OLED
VÁLTSD BE A KÓDOT

Nyisd meg a Sony Networks alkalmazást, majd válaszd a kód beváltása vagy engedélyezt az automatikus azonosítás opciót!

AI
REGISZTRÁLJ

Regisztrálj neved és e-mail címed, vagy Facebook profilod megadásával!

Design
ÉLVEZD KEDVENC TARTALMAIDAT

Bárhol, bármikor, korlátlanul.

TÖBB, MINT 1000 ÓRA SZÓRAKOZÁS VÁR RÁD

KEDVENC MŰSORAID EGY HELYEN

Saját gyártású sorozatok, teljes évadok, díjnyertes filmek – fedezd fel egyedülálló kínálatunkat!

Carter
Piszkos Zsaruk
Stan Lee: A szerencse ára
12 majom

ELÉRHETŐ A GOOGLE PLAY ÁRUHÁZBAN

TÖLTSD LE INGYENESEN

Látogass el a Google Play Áruházba, töltsd le a Sony Networks alkalmazást Android-os okostelefonodra, regisztrálj, majd fizess elő a több, mint 350 óra prémium tartalomért!